donderdag 11 december 2014

A hug in a mug

Met kerst in het vooruitzicht wordt er via de media massaal reclame gemaakt voor standaard kerstcadeautjes. Denk aan een Rituals pakket, sieraden, parfum of oma's gebreide trui met kerstmannetjes of sneeuwpoppen erop. Ik ben een enorme theeleut en daarom zal ik je een tip geven hoe je deze kerst iemand op een originele manier kunt verrassen.

You can't buy happiness but you can buy coffee or tea and that's kind of the same thing. Als je, net als ik, een thee- of koffieliefhebber bent en opzoek gaat naar jouw hug in a mug dan is koffie- en theespeciaalzaak Koffietopia Veghel the place to be.


Voor de eigenaren zijn koffie en thee al jarenlang hun passie, en dat zie je. In de winkel vind je altijd wel iets lekkers of leuks. Van thee-ei tot espressomachine. Geniet van meer dan 200 theesoorten en eigen vers gebrande koffie. De zorg voor mens en milieu staat bij alle producten voorop. Er worden alleen gecertificeerde koffiesoorten en thee met uitsluitend natuurlijke ingrediƫnten verkocht.

Koffietopia heeft de leukste, lekkerste en mooiste artikelen. Voor elke portemonnee en in elke prijsklasse is wel iets leuks en lekkers te vinden. Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan kun je een cadeaubon kopen die, net als alle andere cadeautjes, leuk voor je wordt ingepakt.
Breng een bezoek aan de winkel of neem een kijkje op de website. Via Facebook blijf je op de hoogte van verschillende acties.

Follow my blog with Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten