maandag 5 januari 2015

Real eyes realize real lies

Wist je dat de kleur van jouw ogen veel over jouw karakter zegt? De erfelijkheid van jouw oogkleur is niet alleen door jouw ouders bepaald, maar ook door jouw (over)groot ouders. Ben je benieuwd wat jouw oogkleur over jouw karakter zegt? Lees dan snel verder.
Bron: it.paperblog.com
Grijze ogen
Als je grijze ogen hebt ben je verstandig en niet agressief. Je staat bekend om je flexibele houding en om je gevoeligheid. Typerend voor deze grijze kijkers zijn creativiteit en leiderschap. Verder willen veel mensen bevriend met jou zijn, want je straalt rust en controle uit.

Hazel kleurige ogen
Als je hazel kleurige ogen hebt word je als een elegante persoon gezien. Je bent onafhankelijk en moedig. Je houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen en je gaat geen uitdaging uit de weg. Door je hazelachtige kijkers word je gezien als een lief en spontaan mens. Er wordt zelfs beweerd dat je altijd gelukt hebt.

Groene ogen
Als je groene ogen hebt word je als mysterieus beschouwd. Je bent nieuwsgierig van aard en intelligent. Door je groene kijkers kom je gepassioneerd over en heb je een enorme levenslust. Een negatieve eigenschap die de groene kleur typeert is jaloezie.

Bruine ogen
Bruine ogen komen het meeste voor en worden als aantrekkelijk, betrouwbaar en schattig gezien. Als jij bruine kijkers hebt dan heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Verder ben je heel zorgzaam voor jouw familie.

Blauwe ogen
Blauwe ogen worden geassocieerd met jeugdigheid. Ze stralen trouw- en eerlijkheid uit. Ook blijken mensen met blauwe kijkers beter te zijn in strategisch denken. De eigenschap die de blauwe kleur typeert is stressbestendigheid.

Zwarte ogen
Als je zwarte ogen hebt dan word je als betrouwbaar en verantwoordelijk gezien. Ook stralen mensen met zwarte kijkers warmte en hartstochtelijkheid uit. The black eyes zullen niet rusten totdat ze hun doel bereikt hebben.

Wat zegt jouw oogkleur over jou?
Follow my blog with Bloglovin

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten